mangokyckling
5 - 6 kycklingfiléer.
1 ½ dl vatten.
1½ hönsbuljongtärning.
1½ msk kinesisk soja.
2 tsk sambal oelek.
1 stor purjolök.
1 stor paprika.
3 dl créme fraiche.
3 msk mangochutney.
1 - 2 mangofrukter. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Bryn dem i lite olja. Flytta över bitarna i en gryta.
Tillsätt vatten, buljongtärning, soja och sambal oelek. Koka under lock i 15 minuter.
Sölj och grovstrimla purjolöken, hacka paprikan och rör ned den i grytan. Tillsätt creme fraiche och chutney. Koka i 5 minuter.
Skala mangon och skär i bitar. För ned i grytan.
Servera med ris.
1 ½ dl vatten.
1½ hönsbuljongtärning.
1½ msk kinesisk soja.
2 tsk sambal oelek.
1 stor purjolök.
1 stor paprika.
3 dl créme fraiche.
3 msk mangochutney.
1 - 2 mangofrukter. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Bryn dem i lite olja. Flytta över bitarna i en gryta.
Tillsätt vatten, buljongtärning, soja och sambal oelek. Koka under lock i 15 minuter.
Sölj och grovstrimla purjolöken, hacka paprikan och rör ned den i grytan. Tillsätt creme fraiche och chutney. Koka i 5 minuter.
Skala mangon och skär i bitar. För ned i grytan.
Servera med ris.
KOMMENTARER
Trackback